11 Januari

14 december 2011

De tijd gaat nu wel heel erg snel ... Nog maar een paar weekjes en dan hoop ik op weg te zijn naar Bolivia. Op woensdag 11 januari 2012 vertrek ik met het vliegtuig vanaf Brussel naar New York, vervolgens naar Miami en dan naar mijn bestemming: Santa Cruz in Bolivia.

1. Sarah:
    15 december 2011
    als ik jou was, zou ik maar lekker in miami uitstappen en da blijven :)
  2. D:
    2 januari 2012
    Haha, dat kan niet want daar heb ik geen visum voor ...
  3. tante Riet:
    2 januari 2012
    Nou meid, het schiet nu al echt op.
    we wensen je een goede reis en bidden voor een behouden aankomst.
    gods zegen toegewenst
  4. Bertine:
    2 januari 2012
    Heej Ditta.. Heel veel succes in Bolivia! Goede reis en verblijf daar. Liefs Bertine
  5. Barbera:
    9 januari 2012
    meiss, succes ermee!! Ik ben heel benieuwd hoe het je allemaal bevalt enzo.. doe een beetj voorzichtig:) liefs
  6. Danielle van Heteren:
    10 januari 2012
    Hoi Ditta,

Heel veel succes en plezier in Bolivia. Ook een goede reis voor het geval dat je dit nog leest.
    Hopelijk verloopt het allemaal goed.

Groetjes, Danielle
  7. Gert-Jan den Boer:
    11 januari 2012
    Hoi Ditta,

Ik wens je van harte Gods zegen toe bij je reis en het nobele werk dat je daar gaat doen.

Take care,
    Gert-Jan
  8. Kirsten:
    11 januari 2012
    Hee Ditta,
    Heel erg veel plezier en succes in Bolivia!
    xx Kirsten
  9. rozanne:
    Ha dit,

Veilig aangekomen?
    we zijn er benieuwd hoe het met je gaat.

Groetjes bert roos en baby
  10. Mathilde:
    Ha Ditta,

Ben heel benieuwd of je veilig aangekomen bent! Hopelijk ga je snel je draai kunnen vinden.

Groetjes, Mathilde
  11. Ria van Assenbergh:
    Hoi Ditta,

Oma is bezorgd omdat je geen geen extra veiligheidsriem om je koffer had gedaan! Koffer nog heel? Oma en ik leven met je mee hoor!

Ria
  12. D:
    12 januari 2012
    haha, koffer is helemaal in orde, was nog even bang dat ie niet mee was gekomen omdat 1 vlucht bijna een half uur vertraging had maar viel helemaal mee...